Over ons

Student & Starter is een politieke partij in de Utrechtse gemeenteraad. Opgericht door studenten en starters, voor heel Utrecht. Het doel van Student & Starter is het perspectief van studenten en starters in de gemeenteraad te brengen op alles wat er in de stad speelt. Hierbij maken we graag gebruik van de kennis, kunde en energie van zoveel mogelijk Utrechtse studenten en starters.

 

Verkiezingsprogramma 2018
Student & Starter 4 jaar in de gemeenteraad

 

De fractie

Tim Homan

Fractievoorzitter & Raadslid

Tim is 23 jaar en is afgestudeerd bij Liberal Arts and Sciences aan de UU in de hoofdrichting filosofie. Hij is tevens oud-lid van VIDIUS studentenunie commissie stad. Tim is verantwoordelijk voor de portefeuilles Verkeer & Mobiliteit, Wonen, Veiligheid, Bestuurszaken, Erfgoed & Monumenten en Organisatie vernieuwing.

Eva Oosters

Raadslid

Eva is 21 jaar en volgt de bachelors Utrecht Law College en Geschiedenis aan Universiteit Utrecht. In haar tweede jaar is zij bestuurslid geweest bij Studievereniging Sirius. Haar portefeuilles zijn: Werk & Inkomen, Ruimtelijke Ordening West, Participatie, Cultuur, Grondzaken en Financiën.

Jeffrey Koppelaar

Fractiemedewerker

Jeffrey is 26 jaar en is afgestudeerd Theater-, Film- en Televisiewetenschapper. Hij is tevens oud-voorzitter Studievereniging AKT. Zijn portefeuilles zijn: Horeca, Cultuur, Participatie, Onderwijs, Leidsche Rijn, Openbare orde, Welzijn, Erfgoed, Volksgezondheid en Zorg & maatschappij.

Maurid Darwish

Fractiemedewerker

Maurid is 26 jaar, afgestuurd econoom én student bestuur & beleid aan de USBO. Zijn portefeuilles zijn: Vastgoed, Economische zaken, Stadspromotie, Internationale zaken, Organisatievernieuwing, Publieksdienstverlening, Burgerzaken, Stationsgebied, Sport, Financiën en Jeugd.

Ties de Theije

Fractiemedewerker PR en Communicatie

Ties is 24 jaar en afgestudeerd Product Designer aan de HKU. In 2016 was hij Functionaris Communicatie in het bestuur van de Utrechtse Introductie Tijd (UIT). Bij Student & Starter is Ties verantwoordelijk voor de externe communicatie.

Tessa Sturkenboom

Fractiemedewerker

Tessa is 25 jaar, afgestudeerd aan de UU in de richting geschiedenis en is momenteel premaster student politieke filosofie aan de VU. Verder is ze voormalig voorzitter bij A.U.S.R. Orca (2015-2016). Tessa is verantwoordelijk voor de portefeuilles Openbare Ruimte en Groen, VGZ & Welzijn, Vastgoed, Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn, Stationsgebied en Milieu.

Kristin van der Veen

Fractiemedewerker

Kristin is 30 jaar, studeerde Communicatie aan het Windesheim in Zwolle. Ze werkt als freelance IT projectmanager en organiseert festivals. Kristin is verantwoordelijk voor de portefeuilles Duurzaamheid, Zorg & MO, Economie & Horeca, Publieke Dienstverlening, Jeugdzorg, Toerisme en RO Oost.

Het bestuur

Marloes Biel

Voorzitter

Marloes is 23 jaar, studente Applied Ethics en oud-secretaris van de FUF. In haar vrije tijd geeft ze paardrijles en is ze voorzitter van Student & Starter

Bas Vollebregt

Commissaris kieslijst

Bas is 26 jaar en werkt bij Alliander (netwerkbeheerder voor Gas & Elektriciteit). Bas was naast zijn studie Technische Bestuurskunde in Delft voorzitter van de Vereniging voor Studie- en Studentenbelangen te Delft (VSSD) & gemeenteraadslid voor onze zusterpartij Studenten Techniek in Politiek (STIP).

Wouter Kevelam

Penningmeester

Wouter is 30 jaar en afgestudeerd bij Nieuwe Media en Digitale Cultuur. Hij is werkvelddocent Games & Interactie bij Kunst & Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, en bij Marketing & Communicatie bij de Hogeschool Utrecht.

Michiel Bron

Vice-voorzitter

Michiel is 22 jaar en student Geschiedenis en Wijsbegeerte. Hij is oud ab actis van S.S.R.-N.U. en momenteel binnen Student & Starter verantwoordelijk voor het contact met studentenorganisaties.

Robin Wisse

Secretaris

Robin is 23 jaar en studente Filosofie en Engelse Taal & Cultuur. Ze neemt dit jaar plaats in de Universiteitsraad.

Aanmelding Nieuwsbrief