Over ons

Student & Starter is een politieke partij in de Utrechtse gemeenteraad. Opgericht door studenten en starters, voor heel Utrecht. Het doel van Student & Starter is het perspectief van studenten en starters in de gemeenteraad te brengen op alles wat er in de stad speelt. Hierbij maken we graag gebruik van de kennis, kunde en energie van zoveel mogelijk Utrechtse studenten en starters.

 

Verkiezingsprogramma 2018

Student & Starter 4 jaar in de gemeenteraad

 

 

De fractie

Tim Homan

Fractievoorzitter & Raadslid

Tim is 23 jaar en is afgestudeerd bij Liberal Arts and Sciences aan de UU in de hoofdrichting filosofie. Hij is tevens oud-lid van VIDIUS studentenunie commissie stad. Tim is verantwoordelijk voor de portefeuilles Verkeer & Mobiliteit, Wonen, Bestuurszaken, Merwedekanaalzone, Grondzaken, Financiën, Leidsche Rijn en Organisatievernieuwing.

Eva Oosters

Raadslid

Eva is 21 jaar en volgt de bachelors Utrecht Law College en Geschiedenis aan Universiteit Utrecht. In haar tweede jaar is zij bestuurslid geweest bij Studievereniging Sirius. Haar portefeuilles zijn: Werk & Inkomen, Participatie, Cultuur, Stationsgebied, Veiligheid, Economie, Horeca en Toerisme.

Ties de Theije

Fractiemedewerker PR en Communicatie

Ties is 24 jaar en afgestudeerd Product Designer aan de HKU. In 2016 was hij Functionaris Communicatie in het bestuur van de Utrechtse Introductie Tijd (UIT). Bij Student & Starter is Ties verantwoordelijk voor de externe communicatie.

Tessa Sturkenboom

Fractiemedewerker

Tessa is 25 jaar, afgestudeerd aan de UU in de richting geschiedenis en is momenteel premaster student politieke filosofie aan de VU. Verder is ze voormalig voorzitter bij A.U.S.R. Orca (2015-2016). Tessa is verantwoordelijk voor de portefeuilles: Openbare Ruimte & Groen, Vastgoed, Sport, Erfgoed & Monumenten, Duurzaamheid, Milieu, Dierenwelzijn en Utrecht Science Park.

Kristin van der Veen

Fractiemedewerker

Kristin is 30 jaar, studeerde Communicatie aan het Windesheim in Zwolle. Ze werkt als freelance IT projectmanager en organiseert festivals. Kristin is verantwoordelijk voor de portefeuilles: Zorg & Maatschappelijke Ondersteuning, Publieke Dienstverlening, Jeugdzorg, Ruimtelijke Ordening, Onderwijs en Volksgezondheid & Welzijn.

Marloes Biel

Fractiesecretaris

Marloes is 23 jaar, studente Applied Ethics en oud-secretaris van de FUF. In haar vrije tijd geeft ze paardrijles en vorig jaar was Marloes de voorzitter van het bestuur van Student & Starter.

Het bestuur

Michiel Bron

Voorzitter

Michiel is 23 jaar en student History and Philosophy of Science. Hij is actief bij CNV Jongeren, oud ab actis van S.S.R.-N.U. en organiseerde de UIT 2018 als eventmanager. Momenteel zit hij onze vereniging voor en ondersteunt hij de schaduwfractie.

Anna ten Boom

Vice-voorzitter

Anna, 22 jaar, was voorzitter bij studentenvereniging S.S.R.-N.U. Daarnaast is Anna twee jaar vrijwilliger geweest bij het goede-doelen restaurant ’Happietaria’. Anna studeert rechten aan de Universiteit Utrecht.

Marcelle Verhoeven

Secretaris + Fractie

Marcelle is 27 en werkt bij een Public Affairs bureau. Ze is afgelopen jaar afgestudeerd in beleid, communicatie en organisatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Tim Op 't Hoog

Algemeen Bestuurslid

Tim is 26 en studeert bestuurskunde aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Verder is hij barman bij Café Ledig Erf.

Jelmer van den Akker

Penningmeester

Jelmer, 33, werkt als controlespecialist medisch specialistische zorg bij een zorgverzekeraar en eerder als management consultant bij een adviesbureau. Daarvoor is hij afgestudeerd in de gezondheidswetenschappen aan de Universiteit Twente.

We gebruiken je naam en e-mailadres om je twee-wekelijkse updates te sturen met nieuws vanuit Student & Starter.
Je ontvangt een e-mail om je aanmelding & voorkeuren te bevestigen.