Auteur Youri den Besten

Campagne

Vacature Campagneteam Promotie en Social Media

02.08.2021

Student & Starter is een politieke partij die bestaat uit jonge mensen die een groot hart hebben voor Utrecht. Voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 is er een team dat een knallende campagne organiseert. Wij zoeken twee energieke mensen die zich willen aansluiten bij ons enthousiaste campagneteam. Ervaring is niet nodig, jouw enthousiasme en ideeën vinden wij het belangrijkste!

 

We zijn op zoek naar iemand voor de functie Teamlead Promotie en Social Media. In deze functie ben je bezig met alles dat het campagneteam naar buiten brengt. Je werkt samen met mensen vanuit het bestuur en de fractie en overlegt wat er wanneer gepost wordt. Je bent dus zeker niet alleen bezig, maar werkt naast het campagneteam samen met andere leden van Student & Starter die ook met de socials bezig zijn. Als Teamlead Promotie en Social Media ben je creatief, flexibel en goed in plannen.

 

Ook zijn we op zoek naar iemand voor de functie Teamlead Logistiek en Financiën. In deze functie ga je aan de slag met al het logistieke rondom het voeren van de campagne, met onder andere het beheren van een campagnepand. Daarnaast beheer je het campagnebudget en ben je verantwoordelijk voor alle inkomsten en uitgaven. Je bent stressbestendig, houdt het overzicht en je werkt gestructureerd.

 

Tijdsbesteding

Voor beide functies zul je vanaf september tot en met december acht uur per week bezig zijn. Dit bouwt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 op naar een voltijds functie in de laatste weken van de campagne.

Solliciteren of vragen?

Reageren kan tot en met 13 augustus. Stuur hiervoor een e-mail met jouw motivatie en cv naar Lars van Scheijndel (vicevoorzitter@studentenstarter.nl). 

 

Je wordt uitgenodigd voor een kort sollicitatiegesprek met twee of drie bestuursleden, waarin we je beter leren kennen. De nieuwe leden van het campagneteam worden op 12 september voorgedragen aan het congres, waarna je na een middag teambuilding en kennismaking gelijk aan de slag gaat met het nieuwe team om een geweldige campagne voor Student & Starter neer te zetten!

 

Met vragen kun je terecht bij:
 

Youri den Besten (vragen over het campagneteam) 

06 - 36 41 84 16

youri.denbesten@studentenstarter.nl

 

Lars van Scheijndel (vragen over het sollicitatieproces)

06 - 50 88 48 76

vicevoorzitter@studentenstarter.nl