Perskit Student & Starter

De partij Student & Starter

Student & Starter is een politieke partij die sinds 2014 in de Utrechtse gemeenteraad zit. Wij zijn onafhankelijk, lokaal en één van de weinige partijen in Nederland die volledig wordt gerund door jongeren, studenten en starters. Wij zien Utrecht als een stad vol ondernemerschap, vernieuwing en creativiteit. Een stad die groeit en tegelijkertijd haar geliefde kleinschaligheid behoudt. Een stad waar iedereen de kansen krijgt om hun potentie te bereiken, creativiteit te benutten en waar ruimte is voor het experiment. 

Wij bieden een frisse blik en vernieuwende ideeën in de gemeenteraad en bouwen zo mee aan een beter versie van Utrecht. Student & Starter zet zich in voor een bruisende stad met betere huisvesting, meer banen en zorg voor iedereen.

Raadslidschap bij Student & Starter

Raadsleden van Student & Starter zitten maximaal twee jaar in de gemeenteraad. Deze constructie garandeert dat de partij van frisse ideeën blijft voorzien. 

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal kan uit deze map gehaald worden. Indien je iets zoekt maar het niet kan vinden, kan het worden aangevraagd bij onze beeldredacteur Marleen Stoker (06 41109467). Bij gebruik graag altijd de fotograaf zoals vermeld in de titel van het beeld vermelden.

Contactgegevens

Raadsleden
#1 Jeffrey Koppelaar: 06 20112371
#2 Tessa Sturkenboom: 06 26632839

Links

Verkiezingsprogramma
Website
Facebook
Twitter
Instagram 
Youtube
LinkedIn
Kieslijst