8.546 stemmen! Wat een fantastisch resultaat!

Met ruim 8.500 stemmen blijven wij ons progressieve en constructieve geluid laten horen in de Utrechtse gemeenteraad!

We zijn enorm blij, niet alleen behouden we ruimschoots twee zetels, ook hebben we 32% meer stemmen behaald ten opzichte van de vorige verkiezingen. Zonder de enorme inzet van de vele vrijwilligers was dit mooie resultaat niet mogelijk geweest. 

Annemarijn Oudejans heeft daarnaast een voorkeurszetel behaald en gaat daarmee samen met Esma Kendir de raad in. Wij willen alle Utrechters bedanken voor hun stem en vertrouwen. Met evenveel lef, durf en ambitie zet Student & Starter zich de aankomende vier jaar opnieuw in voor een levendige en duurzame stad.

Op donderdagavond 14 april willen we onze verkiezingswinst vieren en blikken we vooruit. Dat doen we met iedereen die op Student & Starter heeft gestemd én natuurlijke onze fantastische campagneteams, (oud)-raadsleden en vrijwilligers. Daarnaast zetten we een paar heel bijzondere mensen in het zonnetje. Een beter begin van je paasweekend kan haast niet, dus zet de datum alvast in je agenda!

Op zondagmiddag 24 april organiseren we een StuSta-Sessie waar we alle leden bijpraten. We blikken terug op de verkiezingen en als bestuur delen we onze plannen tot en met de zomer! Schrijf ‘m snel in je agenda en doe met ons mee!

Privacyverklaring