Tijdelijke wissel van Jeffrey en Eva

Helaas heeft ons raadslid Jeffrey Koppelaar moeten besluiten om tijdelijk een stap terug te doen. Hij gaat 16 weken met ziekteverlof en legt in deze tijd zijn functie als raadslid neer. Eva Oosters zal tijdelijk het raadslidmaatschap van Jeffrey overnemen.

Student & Starter staat voor het bespreekbaar maken van geestelijke en fysieke gezondheid en het doorbreken van taboes hierop. Kiezen voor je mentale gezondheid en een pas op de plaats doen, is een moeilijke keuze om te maken. Wij voeren hier als partij en fractie altijd een open gesprek met elkaar over. 

Zoals jullie zullen begrijpen was dit geen makkelijke beslissing om te nemen. Jeffrey’s fysieke en mentale gezondheid vragen op dit moment echter om aandacht en rust. Ondanks Jeffrey’s harde werk in het zoeken naar balans, zijn de vermoeidheids- en overspanningsklachten helaas niet verdwenen. Wij vinden het daarom een dappere beslissing van Jeffrey, omdat wij weten hoeveel hij van het raadswerk houdt en hoeveel plezier hij erin beleeft. 

We zijn blij dat Eva bereid is om in te springen en de rol van raadslid weer op zich te nemen. Omdat Eva pas sinds september 2020 weg was, is zij nog goed op de hoogte van de dossiers en politieke onderwerpen die spelen. Eva zal naar verwachting op 25 maart tijdelijk geïnstalleerd worden als raadslid. Tessa zal voorlopig de rol van fractievoorzitter op zich nemen. 

We wensen Jeffrey veel beterschap en sterkte en hopen hem spoedig weer in goede en frisse gezondheid terug te zien.

Privacyverklaring