Auteur Koen Hoogendoorn

Algemeen Vereniging

Student en Starter lanceert ‘de Utrechter 2030’

01.04.2019

Afgelopen vrijdag hebben wij in verband met ons 5-jarig bestaan het project ‘de Utrechter 2030’ gelanceerd. Benieuwd naar ons ideale Utrecht in 2030?

 

De fractie van Student & Starter bestaat vijf jaar, een moment om bij stil te staan. Dat doen we onder meer door terug te blikken, want in deze jaren is er al veel bereikt door de fractie. Met veel frisse blikken en Utrechtse visie is er hard voor gewerkt om de stad levendiger, duurzamer en innovatiever te maken. Met ‘de Utrechter 2030’ willen we laten zien dat we ook strijdvaardig zijn voor de toekomst.

Soms neemt de gemeenteraad een besluit dat direct merkbaar is in de stad, maar vaker geldt dat je het effect van besluiten pas over vele jaren echt merkt. Precies om deze reden is de fractie van Student & Starter gestart met het project ‘de Utrechter 2030’. Het schetst ons ideaalbeeld van Utrecht in 2030. Een haalbaar ideaal ook, daarom laten we op elk onderwerp zien welke stappen we al hebben ondernomen en welke stappen we nog willen ondernemen. Dit laten we op verschillende manieren zien. Mini-docu’s voor wie het verbeeld wil zien, beleidstijdlijnen voor wie diepgang zoekt en het grote verhaal voor de idealist. Dat doen we op twaalf verschillende thema’s. Kijk vooral rond en ontdek onze visie!


https://utrechter2030.studentenstarter.nl