Auteur Michiel Bron

Vereniging

Spreken in het openbaar: Tips & Tricks

05.02.2019

Jij hebt vast al eens een presentatie moeten geven, voor een kleine groep een opdracht gepresenteerd of ter overstaan van omstanders een discussie geprobeerd te winnen. Benieuwd hoe jij jezelf hierin kan verbeteren? Op dinsdagavond 19 februari organiseert Student & Starter in samenwerking met Stichting Landmerk een workshop spreken in het openbaar. Hier leer je jezelf presenteren, zekerder te spreken en retorische trucjes te gebruiken om je verhaal nog beter over te brengen!
 
Programma
Op deze avond leer je een aantal praktische tips en tricks om jouw spreken in het openbaar te verbeteren. Door een introducerende presentatie en een interactieve workshop ga je naar huis met verbeterde retorische vaardigheden en extra presentatie skills.
 
19:30 – Inloop
20:00 – Introducerende presentatie Stichting Landmerk
20:30 – Workshop spreken in het openbaar
21:45 – Borrel 
 
Dinsdagavond 19 februari in het stadskantoor van de Gemeente Utrecht
Stadsplateau 1, 3512 AZ Utrecht​
 
Stichting Landmerk
Stichting Landmerk leert jonge denkers op hoog niveau studeren, spreken en schrijven over de grote vragen. Met ervaren trainers en docenten wordt hoogwaardig onderwijs aangeboden aan studenten die zich buiten hun studie om willen ontwikkelen en verrijken. Zie hier voor meer informatie over de stichting.
 
Jordi Wiersma zal namens Landmerk de training verzorgen. Jordi is momenteel docent rechtsgeleerdheid en Phd-kandidaat aan de universiteit van Leiden, en oprichter van stiching Landmerk. Aan de hand van praktische voorbeelden en klassieke denkers zal hij de deelnemers voorzien van de nodige trips en tricks om te spreken in het openbaar.
 
Aanmelden
Meld je aan via het onderstaande formulier. Iedereen is welkom en neem dus vooral vrienden en kennissen mee!