Auteur Derk Stegeman

Vacature

Schaduwfractie vacature! Meld je aan!

04.11.2020

Een belangrijke filosofie bij Student & Starter is dat we willen streven naar gemeentepolitiek waarbij iedereen inspraak heeft. Wat wordt besloten in de gemeenteraad heeft namelijk invloed op jou. Om dit te bereiken zijn wij gestart met het oprichten van diverse schaduwfracties waarbij verschillende lokale thema’s behandeld worden. Dus ook zonder politieke ervaring willen wij ervoor zorgen dat jouw mening ook gehoord wordt.
 
Wat doet een schaduwfractie? De schaduwfractie komt maandelijks bijeen en is een soort werkgroep op een specifiek thema. Ze pakken projecten op die op de politieke agenda staan en gaan hiermee aan de slag. Daarnaast zijn zij een sparringpartner voor onze fractie als het gaat om bepaalde politieke thema’s.
 
In de schaduwfractie kun jij je expertise ontwikkelen op een bepaald onderwerp en dit tegelijk omzetten naar politieke actie. Daarnaast is het een unieke kans om betrokken te zijn bij de lokale politiek en ook een kijkje achter de schermen te nemen.
Past dit bij jou? Reageer op de vacature door te mailen of op de link te klikken. Want we hebben jouw frisse blik nodig!