Onze visie voor winkelcentrum Overvecht

Op dit moment bespreekt de raad plannen om winkelcentrum Overvecht een opknapbeurt te geven. Student en Starter ziet winkelcentrum Overvecht als een gebouw met veel kansen: het kan een bruisend winkelcentrum worden.

Het zou een plek moeten zijn waar je heen gaat om een verjaardagscadeau te zoeken, vers eten kan afhalen bij lokale ondernemers, of waar je blijft hangen voor een kop koffie met een vriend(in) die je spontaan tegenkomt. Je zou er veilig en gemakkelijk je fiets moeten kunnen parkeren. Ook moet de grote betonnen vlakte van parkeerplaatsen plaatsmaken voor meer groen en ontmoetingsplaatsen. 

Winkelcentrum Overvecht moet ook ’s avonds een fijne plek worden om naar toe te komen – want nu voelt het vaak wat onguur. Het kan een plek worden waar mensen juist ’s avonds graag samenkomen voor een drankje op één van de vele bankjes tussen het nieuwe groen. Student en Starter vindt daarom dat er extra aandacht moet komen voor de veiligheid van het winkelcentrum. 

Gelukkig heeft de wethouder toegezegd veel van onze visie te willen realiseren. Student en Starter kijkt daarom vol vertrouwen uit naar de uitwerking van deze plannen. 

Heb je zelf nog ideeën over winkelcentrum Overvecht? Stuur ons een bericht!

Privacyverklaring