Auteur Kelly Tijhuis

Nieuwe fractiesecretaris: Mouad Ahdi

08.10.2019

Mouad Ahdi komt ons team versterken als fractiesecretaris! Hij neemt deze functie over van Marloes Biel. Mouad is 22 jaar en geboren en getogen in en rondom Utrecht. Utrecht is voor hem een plek die hij met veel liefde en trots zijn thuis kan noemen. 
 
Mouad studeert geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, met als hoofdrichting Internationale Betrekkingen en Conflict Studies. Hierbij richt hij zich specifiek op het Midden-Oosten en Noord-Afrika. 
 
In augustus rondde hij een stage af bij de Nederlandse ambassade in Marokko. Tijdens deze stage werkte hij voor de afdeling Politieke Zaken en hield hij zich bezig met de thema‚Äôs mensenrechten, migratie en het voorkomen en tegengaan van gewelddadig extremisme. 
 
In zijn vrije tijd duikt Mouad graag in een goed boek of schrijft hij zelf. Hij geniet ook enorm van een goede klassieke film of serie. Mocht je nog wat kekke feitjes over de Domtoren willen weten, aarzel dan niet om dit aan Mouad te vragen want hij heeft daar een half jaar lang rondleidingen gegeven!