Auteur Michiel Bron

Vereniging

Student & Starter wenst je een prachtig 2019!

31.12.2018

Student & Starter wenst je een prachtig nieuwjaar vol energie en innovatieve ideeën! Afgelopen jaar was een geweldig jaar voor Student & Starter waarin het aantal zetels werd verdubbeld, vele moties werden aangenomen en uiteindelijk zelfs een complete ambitiebegroting werd ingediend. 2019 belooft een jaar te worden waarin wij, het liefst met jou, deze jonge en frisse politiek doorzetten en verbeteren om Utrecht nog een stukje mooier te maken! Benieuwd hoe jij mee kan doen met Student & Starter? Lees dan vooral verder!
 
Nieuwjaarsborrel
Op 11 januari luidt Student & Starter gezellig het nieuwe jaar in bij de nieuwjaarsborrel in de Mick O’Connells! Toost lekker met ons mee en drink, op onze kosten, een drankje om het nieuwe jaar vol energie te beginnen! Nieuw bij Student & Starter? Van harte welkom! Stuur ons een mailtje dan introduceren wij je graag! 
 
Doe mee!
Zit jij vol goede voornemens om je in 2019 meer bezig te houden met Utrecht en de politiek? Loop jij over van de goede ideeën? Doe dan mee met Student & Starter en stroom in op een laagdrempelige manier bij onze schaduwfractie of bij één van onze commissies! Lees hier alles over wat er allemaal te doen is en waar jij je steentje kan bijdragen! Nog niet helemaal overtuigd of andere vragen? Neem dan contact op met onze voorzitter, Michiel, voor een kopje koffie of een drankje!
 
Utrechter 2030
Denk jij mee over de Utrechter van de toekomst? Hoe leeft die Utrechter en wat houdt hem of haar bezig? Praat jij mee over de Utrechter 2030?! Student & Starter organiseert een toffe denktank met inspirerende sprekers en energieke brainstorms en heeft jouw input hard nodig! Sluit aan op 18 januari in het Stadskantoor om vanaf 17:00 (eten en drinken aanwezig) mee te denken over hoe wij Utrecht over tien jaar willen vormgeven!
 
Tot in 2019!