Zo sta jij volgende week misschien weer in het café!

Tussen 14 en 17 april zal er een heuse horeca-pilot in Utrecht plaatsvinden! Vanaf morgen (7 april) kun jij je aanmelden via: https://fieldlabcafes.nl/ en wie weet sta jij over een week weer als vanouds in de Hofman, De Beurs, Ubica, Vinvin of ‘t Oude Pierement!  

Stukje bij beetje gaat de maatschappij weer open. Festivals, uitgaan, terrassen, sportvereniging activiteiten, symposia of überhaupt met meerdere mensen tegelijkertijd afspreken zal binnenkort weer tot de mogelijkheden behoren. Om ervoor te zorgen dat de horeca geleidelijk en veilig weer open kan gaan én blijven vinden er nu fieldlabs en pilots plaats. Student & Starter is enorm enthousiast over de pilot en hoopt dat deze goed verloopt. 

We merken dat de lockdown maatregelen als steeds zwaarder worden ervaren. Fieldlabs geven hopelijk een bemoedigende tekenen om een hard getroffen sector weer op te pakken en Utrechters de kans te bieden om weer deel te nemen aan (grootschalige) sociale, sportieve en culturele activiteiten. Een paar weken terug vroegen we hier ook al aandacht voor in onze schriftelijke vragen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het weer mogelijk is om op een terrasjes te genieten van een drankje!

Foto: Filmcafé Utrecht

Privacyverklaring