Auteur Kelly Tijhuis

Fractie

Even voorstellen: fractiemedewerker Myrthe van Mil

17.09.2020

Sinds afgelopen maand is Myrthe van Mil werkzaam als nieuwe fractiemedewerker bij Student & Starter. Myrthe heeft van jongs af aan al interesse in politiek: “Ik schreef als jong meisje een brief naar carnavalsverenigingen om te vragen waarom er alleen een Prins Carnaval was en geen Prinses Carnaval. Dat leek mij namelijk zeer onrechtmatig.”
 
Naast haar werkzaamheden als fractiemedewerker, is Myrthe ook werkzaam bij de Universiteit Utrecht als projectleider. Voordat ze aan de slag ging bij de UU heeft ze daar eerst haar master in Internationale Betrekkingen afgerond. Maar om haar politieke verlangens te stillen, besloot ze zich ook te mengen in de politiek. En, wat is nou een betere introductie in de politiek dan een functie bij de lokale gemeenteraadspartij Student & Starter? 
 
In haar vrije tijd verovert Myrthe het hockeyveld, maar ze is ook graag te vinden op de schaatsbaan. “Als ik niet sportief bezig ben, test ik graag nieuwe restaurantjes uit in Utrecht en probeer ik mijn urban jungle te onderhouden.” 
 
Myrthe is verantwoordelijk voor de portefeuilles: Veiligheid, Asiel & Immigratie, Diversiteit, Overvecht, Onderwijs & MBO, Cultuur en Erfgoed & Monumenten. Wil je graag meer over Myrthe weten of heb je vragen? Neem dan contact met haar op via: 06 28 78 83 77 of myrthe.vanmil@studentenstarter.nl