Auteur Ties de Theije

Algemeen

de Utrechter 2030

10.01.2019

De fractie van Student & Starter bestaat bijna vijf jaar, een moment om bij stil te staan. Dat doen we onder meer door terug te blikken, want in deze jaren is er al veel bereikt door de fractie. Met veel frisse blikken en Utrechtse visie is er hard voor gewerkt om de stad levendiger, duurzamer en innovatiever te maken. Zo is er een subsidie gekomen voor jonge cultuurmakers, wordt er meer ingezet op groene daken en staat studentenhuisvesting weer hoog op de agenda. Graag vertellen we meer over deze successen, maar het past vooral ook bij Student & Starter om juist nu een blik te werpen op de toekomst.
 

Nu al moeten wij de basis leggen voor het Utrecht van 2030. Hoe leeft de Utrechter en wat houdt hem of haar bezig Op het gebied van Zorg, Veiligheid & Welzijn, Mobiliteit, Digitalisering, Werk & Inkomen, Genieten, Buitenruimte, Cultuur, Wonen, Duurzaamheid, Participatie en Sport? Wat kunnen wij nu doen om die ideale stad van de toekomst te creëren en te behouden?
 

Schrijf je in voor de inputsessie Utrechter 2030

 

Volg dit evenement op Facebook


Wie?
Jij, je huisgenoten, bibliotheekmaatjes, opa, oma en ál je vrienden. Hoe meer mensen met ideeën komen, hoe toffer het wordt!

 

Waar?

Stadskantoor, Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht.
 

Wanneer?

Vrijdag 18 januari.

Inloop vanaf 17.00 uur met eten en drinken.

Opening 18.30 uur

Borrel 21.00 uur