Auteur Ties de Theije

Algemeen

De nieuwe fractie is op stoom

19.06.2018

Foto: Marleen Stoker


V.l.n.r.: Kristin van der Veen, Ties de Theije, Eva Oosters, Tim Homan, Marloes Biel, Tessa Sturkenboom
 

De verkiezingen liggen alweer een tijdje achter ons. Het inwerkprogramma is volbracht en de portefeuilles zijn verdeeld. Een nieuwe periode in de raad, betekent ook een nieuw team. Ik stel ze graag aan u voor. Tim Homan en Eva Oosters hebben ondertussen hun eerste raadsvergaderingen bijgewoond. De aankomende periode zullen zij inhoudelijk bijgestaan gaan worden door Tessa Sturkenboom en Kristin van der Veen. Ties de Theije blijft verantwoordelijk voor PR en communicatie en Marloes Biel is onze verse fractiesecretaris.
 

Met het vormen van de nieuwe fractie hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van enkele trouwe oud-fractieleden. Wij bedanken Reinhild Freytag voor haar hartstochtelijke inzet als fractievoorzitter en raadslid namens Student & Starter. Ook kijken we met plezier en bewondering terug op de tomeloze inzet van Maurid Darwish en Jeffrey Koppelaar als inhoudelijke medewerkers. Benieuwd waarvoor Student & Starter zich de afgelopen vier jaar heeft hard gemaakt? Bezoek www.vierjaar.studentenstarter.nl
 

De portefeuilles zijn als volgt verdeeld:

Eva Oosters: Werk & Inkomen, Ruimtelijke Ordening West, Participatie, Cultuur, Grondzaken, Financiƫn.

Tim Homan: Verkeer & Mobiliteit, Wonen, Veiligheid, Bestuurszaken, Erfgoed & Monumenten, Organisatie vernieuwing.

Tessa Sturkenboom: Openbare Ruimte en Groen, Volksgezondheid & Welzijn, Vastgoed, Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn, Stationsgebied, Milieu.

Kristin van der Veen: Duurzaamheid, Zorg & Maatschappelijke Ondersteuning, Economie & Horeca, Publieke Dienstverlening, Jeugdzorg, Toerisme, Ruimtelijke Ordening Oost.
 

Voor vragen, tips, suggesties en adviezen kan je ze bereiken via:

Eva: e.oosters@raad.utrecht.nl

Tim: t.homan@raad.utrecht.nl

Tessa: t.sturkenboom@raad.utrecht.nl

Kristin: k.van.der.veen@raad.utrecht.nl

Marloes: m.biel@raad.utrecht.nl

Ties: ties.detheije@studentenstarter.nl
 

Meer weten over onze raadsleden en fractiemedewerkers?