Word lid van Student & Starter!

Heb jij ideeën voor Student & Starter, Utrecht of jouw wijk? Wil je meehelpen in een schaduwfractie of een commissie?

Neem dan contact met ons op!

Je hoeft geen politieke achtergrond of ervaring te hebben, iedereen is welkom.

Door lid te worden steun je Student & Starter en houden we je op de hoogte van al het nieuws uit de partij. Als lid mag je aansluiten bij congressen, fractie-overleggen en bestuursveraderingen. Daarnaast ben je altijd welkom bij onze de maandelijkse ledenborrel, het jaarlijkse ledenweekend en andere events die we organiseren! Wij vinden het belangrijk dat ook nieuwe leden zich betrokken voelen bij de partij.

Voor slechts 15 euro per jaar heb jij een aandeel in de toekomst van Utrecht. Een hogere bijdrage is altijd welkom! Onze secretaris neemt contact met je op na de inschrijving om je van meer informatie te voorzien en een bestuurslid heet je graag welkom met een kopje koffie of thee.

Ik wil lid worden!

Lidmaatschap opzeggen?

Natuurlijk vinden wij het heel jammer als jij je lidmaatschap wilt opzeggen. Daarom vragen of jij – bij je opzegging – wilt laten weten waarom jij geen lid van Student & Starter meer wilt zijn. Opzeggen kan door een mail te sturen naar de secretaris. Het lidmaatschap is definitief opgezegd na bevestiging door de secretaris.