Perskit Student & Starter

De partij Student & Starter

Student & Starter is een politieke partij die sinds 2014 in de Utrechtse gemeenteraad zit. Wij zijn onafhankelijk, lokaal en één van de weinige partijen in Nederland die volledig wordt gerund door jongeren, studenten en starters. Wij zien Utrecht als een stad vol ondernemerschap, vernieuwing en creativiteit. Een stad die groeit en tegelijkertijd haar geliefde kleinschaligheid behoudt. Een stad waar iedereen de kansen krijgt om hun potentie te bereiken, creativiteit te benutten en waar ruimte is voor het experiment. 

Wij bieden een frisse blik en vernieuwende ideeën in de gemeenteraad en bouwen zo mee aan een beter versie van Utrecht. Student & Starter zet zich in voor een bruisende stad met betere huisvesting, meer banen en zorg voor iedereen.

Lijsttrekker Tim Homan (23)

Tim is sinds begin 2017 fractiemedewerker bij Student & Starter met als portefeuilles onder andere wonen, werk & inkomen en economische zaken. Eerder was hij actief bij studentenvakbond VIDIUS als lid van Commissie Stad. Tim studeerde Liberal Arts and Sciences aan de Universiteit Utrecht. 

Homan: “Ik kijk heel erg uit naar de verkiezingen. In 2014 hebben we net naast een tweede zetel gegrepen. Dit keer gaan we voor drie. De belangrijkste thema’s bij de verkiezingen zijn voor mij betaalbaar wonen en goed werk voor iedereen. Student & Starter is hard nodig in de raad. Wij creëren de ruimte voor frisse ideeën.”

Raadsleden van Student & Starter zitten maximaal twee jaar in de gemeenteraad. Deze constructie garandeert dat de partij van frisse ideeën blijft voorzien. In de periode 2014-2016 zat Steven Menke voor Student & Starter in de raad. Hij is daarna opgevolgd door Reinhild Freytag, die de huidige raadsperiode afmaakt.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal kan uit deze map gehaald worden. Indien je iets zoekt maar het niet kan vinden, kan het worden aangevraagd bij onze beeldredacteur Marleen Stoker (06 41109467). Bij gebruik graag altijd de fotograaf zoals vermeld in de titel van het beeld vermelden.

Contactgegevens

Telefonisch
Perswoordvoerder Jeffrey Koppelaar: 06 20112371
Beeldredacteur Marleen Stoker: 06 41109467

Kandidaten
#1 Tim Homan: 0613203577
#2 Eva Oosters: 06 57724820
#3 Tessa Sturkenboom: 06 26632839

Mail
campagne@studentenstarter.nl

Links

Verkiezingsprogramma
Website
Facebook
Twitter
Instagram 
Youtube
LinkedIn
Kieslijst