Over ons

Student & Starter is een politieke partij in de Utrechtse gemeenteraad. Opgericht door studenten en starters, voor heel Utrecht. Het doel van Student & Starter is het perspectief van studenten en starters in de gemeenteraad te brengen op alles wat er in de stad speelt. Hierbij maken we graag gebruik van de kennis, kunde en energie van zoveel mogelijk Utrechtse studenten en starters.

 

Verkiezingsprogramma 2018

 

 

De fractie

Eva Oosters

Fractievoorzitter & Raadslid

Eva is 23 jaar en volgt de bachelors Utrecht Law College en Geschiedenis aan Universiteit Utrecht. In haar tweede jaar is zij bestuurslid geweest bij Studievereniging Sirius. Haar portefeuilles zijn: Werk & Inkomen, Participatie, Cultuur, Stationsgebied, Veiligheid, Economie, Horeca en Toerisme.

Jeffrey Koppelaar

Raadslid

Jeffrey is 28 jaar en is afgestudeerd in Theater-, Film en Televisiewetenschap (tegenwoordig Media en Cultuur). Na zijn studie heeft hij twee jaar als fractiemedewerker gewerkt binnen Student & Starter. Dit combineerde hij met werken bij de LSVb, waar hij beleidsmedewerker Huisvesting was. Na een jaar gewerkt te hebben als wijkmanager bij de gemeente Dordrecht is Jeffrey weer terug en heeft hij het stokje overgenomen van Tim Homan!

Sebastiaan Heuschen

Fractiemedewerker

Sebastiaan is 29 jaar, komt uit Maastricht en is naar Utrecht verhuist om Bestuurskunde en Geschiedenis te studeren. Hij heeft ervaring opgedaan met de politieke arena als stagiair in de Tweede Kamer en het Ministerie van Defensie.

Mouad Ahdi

Fractiesecretaris

Mouad is 23 jaar en studeert Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, met als hoofdrichting Internationale Betrekkingen en Conflict Studies en een specifieke focus op het Midden-Oosten en Noord Afrika. Mouad is de fractiesecretaris bij Student & Starter.

Kelly Tijhuis

Communicatie

Kelly is 23 jaar en is afgestudeerd in Communicatie aan het Windesheim in Zwolle. Op dit moment studeert ze Culturele Antropologie aan Universiteit Utrecht. Bij Student & Starter is Kelly verantwoordelijk voor de externe communicatie.

Het bestuur

Martijn Grul

Voorzitter

Martijn is 25 jaar en studeert Communicatie op Hogeschool Utrecht. Hij werkt voor Trajectum, een onafhankelijk journalistiek platform op de Hogeschool Utrecht. Daarnaast is hij trainer bij de LSVB en begeleidt hij internationale studenten bij BuddyGoDutch.

Merel Olde Engberink

Vice-voorzitter

Merel is 23 jaar en afgestudeerd in Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en studeert nu Social Health and Organisational Psychology. Merel gaat zich inzetten als vice-voorzitter en wil zoveel mogelijk evenementen te organiseren voor Student & Starter. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en gehoord wordt.

Olof Huiberts

Secretaris

Olof is 22 jaar en heeft een bachelor in Biologie. Vanaf september begint hij aan een master Epidemiologie. Naast een bestuursjaar bij Student & Starter coacht Olof bij de Utrechtse roeivereniging Orca en werkt hij als barman bij Café de Stoof in Amsterdam.

Kelly Tijhuis

Communicatie & Strategie

Kelly is 23 jaar en is afgestudeerd in Communicatie aan het Windesheim in Zwolle. Op dit moment studeert ze Culturele Antropologie aan Universiteit Utrecht. Naast haar bestuursfunctie is ze ook verantwoordelijk voor de externe communicatie vanuit de fractie. Kelly wil ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen in Utrecht bekend zijn met Student & Starter.

Guido de Groot

Penningmeester

Guido is 32 jaar en afgestudeerd in Taal- en cultuurstudies met als hoofdrichting Taalkunde. Hij werkt als IT Support bij de Universiteit Utrecht en ondersteunt de faculteit Geo. Guido maakt zich al 2 jaar hard voor starters- en studentenhuisvesting bij BoKS, de huurdersvertegenwoordiging van SSH. Guido is een geboren en getogen Utrechter en als het aan hem ligt gaat hij hier ook nooit meer weg!

Derk Stegeman

Bestuurslid Fractie

Derk is 23 jaar en afgestudeerd in Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht. Dit jaar start hij aan zijn pre-master Geschiedenis. Hij voetbalt bij Odysseus en werkt daarnaast bij Swapfiets. Vorig jaar was Derk fulltime bestuurslid bij studentenvereniging UMTC. Als Bestuurslid Fractie zal Derk komend jaar het geluid zijn vanuit de vereniging en het bestuur naar de fractie. Kritisch waar nodig maar ook impuls geven aan vette initiatieven.

We gebruiken je naam en e-mailadres om je twee-wekelijkse updates te sturen met nieuws vanuit Student & Starter.
Je ontvangt een e-mail om je aanmelding & voorkeuren te bevestigen.