Auteur Kelly Tijhuis

Sport

Griftpark update haar sporttoestellen

12.01.2020

(Foto via Twitter @Griftpark2013)
 
Het aantal mensen dat sport in de publieke ruimte neemt toe. In ons verkiezingsprogramma schreven wij al dat iedereen moet kunnen sporten waar en wanneer ze willen. Of dat nou in het park, bij een gemeentelijke sportaccommodatie of op het Merwedekanaal is. Eén van onze speerpunten is om de publieke ruimte in te richten op een manier die sportbeoefening faciliteert. 
 
Student & Starter is dan ook erg enthousiast over het idee van een van de bewoonsters rondom het Griftpark. Door haar initiatief legt het Griftpark meerdere nieuwe beweegtoestellen aan. Deze toestellen komen tussen de Uitzichtsheuvel en de Stadsboerderij. Er komen twee combinatietoestellen waar je met twee personen gebruik van kan maken. Er wordt ook een Rider geplaatst en een Back & Chest Press.  
 
De toestellen zijn met name geschikt voor ouderen. Als kers op de taart worden het initiatief mogelijk gemaakt door het Initiatievenfonds! Heb jij goede voornemens voor dit jaar en wil jij fit worden (of blijven) zonder sportschoolabonnement? Donderdag 23 januari om 11:00 wordt de sportaccommodatie officieel geopend door wethouder Linda Voortman en de buurt. 
 
Heb jij ook een idee dat jouw buurt, wijk of stad leuker, groener, gezelliger, mooier en socialer maakt? Stuur dan snel een aanvraag in via https://www.utrecht.nl/aanvraaginitiatievenfonds/ en misschien ontvang jij een bijdrage om jouw idee uit te voeren!